Sveitsiläinen perintömme ja ajattelumme ovat muokanneet meridolin suunhoidon lähestymistapoja ja heijastuvat ohjaaviin filosofioihimme:

1. Varmuutta tieteestä

Meillä on syvä halu ja valmius jatkuvasti oppia, kehittyä ja luoda uutta vaikuttaaksemme maailmaan ympärillämme ja parantaaksemme sitä.

2. Yhteistyön ilo

Uskomme, että avoin yhteistyö ja vahvojen kumppanuuksien rakentaminen hammaslääketieteen ammattilaisten ja yhteisöjemme kanssa tuovat yhä merkitsevämpiä tuloksia meille kaikille.

Alun perin vuonna 1986 Sveitsissä lanseerattu meridol-suuvesi laajensi toimintaansa 1995 tuomalla markkinoille Saksassa meridol-hammastahnan ja vuonna 2002 lanseeraamalla meridol-hammasharjan. Edistyksellisenä uutena askeleena meridol oli ensimmäinen brändi, joka teki yhteistyötä tiedemiesten kanssa ja solmi kumppanuuden hammaslääkäreiden kanssa tarjotakseen luotettavia, tieteellisiä todisteita tuotteidensa tehokkuudesta.

Uskomme, että ienterveys vaikuttaa kokonaisvaltaiseen terveyteen. Haluamme antaa ihmisille valmiudet huolehtia ikenistään ja poistaa iensairauksien vaikutukset maailmasta.

Näyttöön perustuvan tieteen ja asiantuntijoiden kanssa tehdyn yhteistyön avulla tarjoamme ratkaisuja taisteluun ienongelmien aiheuttajaa vastaan. Tuotteemme myös auttavat ehkäisemään ienongelmien uusiutumista.

  1. ${altImage1}

    1986 meridol lanseerasi ikenien suojaamiseen tarkoitetun suuveden - merkkipaalu suunhoitotuotteiden saralla

  2. ${altImage2}

    1993 meridol lanseerasi ikenien suojaamiseen tarkoitetun hammastahnan - ensimmäinen premium hammastahna ikenille

  3. ${altImage3}

    2002 meridol lanseerasi ikenien suojaamiseen tarkoitetun hammasharjan - ensimmäinen Aasian ulkopuolella käytettävänä mikrohienoilla kartiomaisilla harjaksilla varustettu harja, ja virstanpylväs suunhoitotuotteiden saralla.

Erityisesti ienongelmia vastaan kehitetyt tuotteemme